Mbrëmje letrare

Në mbrëmjen letrare e cila u mbajt para dy ditësh në Beograd në kuadër të Klubit Kulturor të Shqiptarëve morën pjesë dy poete të shquara Rudina Çupi me librin me poezi “Të gjitha të drejtat janë të rezervuara” dhe Erina Rrahmani “Qyteti pentagram”. I pranishëm ishte edhe gazetari i njohur shqiptar Ben Andoni, anëtarët dhe… Vazhdoni me leximin e Mbrëmje letrare

Botuar më
Kategorizuar si Aktivitetet